Mikolai Bertics Mihály honlapja

humor

FARSANGI BÁLBAN

hahahaA farsangi bálban, egy fiatal lány alig takart kebleit bámulta erősen az egyik kapatos férfi. Az ifjú hölgy egy idő után már nem tűrte szó nélkül a tolakodó pillantásokat.
– Mondja, akar egyet a képébe? – fakadt ki ingerülten.
– Igen, és ha lehetne, akkor a másikat ide, a tenyerembe kérem! – szólt a válasz.

Forrás: http://viccek24.hu/viccek/farsang

A FEHÉRNÉP TEREMTÉSE

A fehérnép teremtése– székely változat –

Mikor az Úristen megteremtette Ádámot, erőst gyönyörködött benne, de észrevette, hogy Ádám szomorú. Adott neki mindent, de ő nem örvendett semminek. Gondolta az Úr, biztosan azért olyan bubánatos, mert egyedül van. Kéne neki valami társ.
Gondolkodott az Öreg, bément a műhelybe, körülnezett, s látta, hogy még maradott valami anyag a világ teremtésiből. Az Úr esszeszedte ezeket a maradékokat, csak a vót a baj, hogy mindenből eppe csak egy kicsi maradott. Vót egy kevés a macska ravaszságából, a kutya hűségiből, a kégyó simulékonyságából, az őzikék szelídségiből, a nyulak félénkségiből, a tigris kegyetlenségiből, a madárkák cserfességiből. Esszegyúrta, de nem lett elegendő. No, ha nem, elalította Ádámot, s egy darabocskát kivett a ódalbordájából s avval elég lett. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

ÉVA TEREMTÉSE

Éva teremtése 1– üzleti változat –

Amikor Isten megteremtette az első embert, azt mondta:
– Nem jó neked egyedül lenni, nagyon magányos vagy, asszonyt teremtek hát neked. Gyönyörűt, törékeny alakút, tele érzelemmel, alázatosat és engedelmest. Nagyszerűen fog majd főzni neked, és mindenben kiszolgál téged.
Ádám erre azt mondta:
– És mibe kerül majd ez nekem?
Az Úr így válaszolt:
– Egy kezedbe, a két szemed világába, és az egyik lábadba…
Mire Ádám: Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Tojástitok

 

A kakas begurít egy strucctojást a tyúkólba és így szól:
– Nem akarok senkit kritizálni, csak azt szeretném megmutatni nektek, máshol hogyan dolgoznak.

A fenti humoron túl van, aki komolyan gondolja a tojás ügyet, és saját tápból állítja elő a “TERMELŐI TOJÁS”-t.  Ezt nemrég olvastam egy autóra felírt ajánlatban.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....